13 andre ser på dette tilbudet akkurat nå!

Fortsett

Meld deg på Lotto24.no for 3 dager for bare 3,00 NOK og dra nytte av tilbudene nedenfor.

Registrer deg i dag

Få flybilletter

Hvor vil du ha billettene dine levert?

Fyll inn informasjonen din:

Fyll inn informasjonen din:

Elsker du å reise?

Leter du etter de beste tilbudene på flyreiser? Ikke gå glipp av de siste flytilbudene våre til verdensomspennende destinasjoner! Er du usikker på hvor du skal dra på din neste tur? Bli inspirert av reiseguiden vår og finn det perfekte reisemålet! Begynn med å skaffe dette gavekortet.

Få den her

Gjør deg klar for lanseringen!

dager

timer

minutter

sekunder

Få den her

Finn din neste destinasjon

...
Et århundre med KLM

Dykk inn i fortiden, oppdag den nederlandske luftfartens tidligste dager og se hvor som har endret seg siden den gang. Vi har også eksklusive KLM100-varer du ikke vil gå glipp av!

...
PREMIER TILBUD: FÅ 25.000 BONUS-MILES

I tillegg kan du tjene Miles på kjøp med NYE Air France KLM World Elite Mastercard®. Trenger du hjelp, eller vil du bare si hei? Vi prøver alltid å svare deg innen en time!

...
Fly til nye KLM destinasjoner!

Oppdag flere flyreiser til spennende nye destinasjoner, nå tilgjengelig for bestilling! Snø, storm, vulkan ... hvis været kommer i veien, hjelper vi deg! Tjen miles og dra nytte av enda mange fordeler.

Begynn å planlegge din neste tur

Enten du er klar til å bestille billetten din, er ute etter praktisk informasjon eller ønsker å bli inspirert, så hjelper vi deg! Vi har listet opp all informasjon om våre KLM-flyreiser, billetter og din kommende reise. Trenger litt hjelp? Ikke nøl med å kontakte oss, vi er her for deg 24/7. Se alle våre flytilbud og eksklusive tilbud på hotell, biler og mer. Fant du et godt tilbud? Sjekk billettalternativene, betalingsmåter og tid. Alt du trenger å vite for å forberede deg på din kommende tur, for eksempel bagasjegodtgjørelse, hvordan du kan reservere et sete og hvilke reisedokumenter du trenger.


KLM ble opprettet 7. oktober 1919, noe som gjorde det til verdens eldste flyselskap som fremdeles opererer under sitt opprinnelige navn. Merk: Hver 700 deltaker vil motta en KLM Air Tickets

Bli med på moroa

Vi introduserer Lotto24.no, ditt hverdagsspillunivers nummer én. Røm til en verden av spennende spill, moro og fargerike arrangementer og mange priser, som deles ut daglig og rett til din adresse.

Oppdag rikdommene

Som PLUSSmedlem på Lotto24.no oppdager du endeløse direktegevinster, flotte premier og mye mer. Medlemskapet fornyes automatisk til full pris (499,00 NOK/28 dager), med mindre medlemskapet sies opp innen prøveperioden utløper. Oppsigelsen er lett som 1-2-3, og kan bli gjort via din profil. *Merk: Hver 700. deltaker vil motta en KLM Air Tickets.

Start ditt eventyr i dag

Som medlem på Lotto24.no kan du begynne å spille med det samme. Alle deltakere i introduksjonstilbudet får et PLUSSmedlemskap på Lotto24.no med en prøveperiode som kan variere i lengde. Ditt PLUSSmedlemskap er aktivt så fort din betaling er gjennomført.