Meld deg på Lotto24.no for 3 dager for bare 4,00 NOK og dra nytte av tilbudene nedenfor.

Samsung Galaxy S20

Få telefonen din i dag.

Fyll inn informasjonen din:

Fyll inn informasjonen din:

108MP lar deg forstørre. Igjen. Og igjen.

Langt fremfor kategorien for 12 megapiksler gir Galaxy S20 Ultra deg millioner flere piksler i hvert foto. Dette betyr at du for første gang kan forstørre for detaljer du aldri ville ha sett før.

Merk: Hver 100 deltaker vil motta en Samsung Galaxy S20 Ultra (5G)

Lys Natt

Vi har nesten triplet sensorstørrelsen så du kan filme mer av natten

I mørket fanger pro-grade kamerasystemet flere bilder på en gang, og kombinerer dem til ett fantastisk skudd med mindre utydelighet og forstyrrelser.3 Med større bildesensorer og AI, kan du ved å bytte til nattmodus fange bilder i mørket tydeligere.

Få den her

Nok plass til 500 spillefilmer

Samsung Galaxy S20 filmer 4K video på 60 bilder i sekunder med begge linsene, og det ultra-vide kameraet fanger fire ganger så mye for bedre actionbilder

Bli med på moroa

Vi introduserer Lotto24.no, ditt hverdagsspillunivers nummer én. Røm til en verden av spennende spill, moro og fargerike arrangementer og mange priser, som deles ut daglig og rett til din adresse.

Oppdag rikdommene

Som VIPmedlem på Lotto24.no oppdager du endeløse direktegevinster, flotte premier og mye mer. Medlemskapet fornyes automatisk til full pris (499,00 NOK/28 dager), med mindre medlemskapet sies opp innen prøveperioden utløper. Oppsigelsen er lett som 1-2-3, og kan bli gjort via din profil. *Merk: Hver 100. deltaker vil motta en Samsung Galaxy S20 Ultra (5G).

Start ditt eventyr i dag

Som medlem på Lotto24.no kan du begynne å spille med det samme. Alle deltakere i introduksjonstilbudet får et VIPmedlemskap på Lotto24.no med en prøveperiode som kan variere i lengde. Ditt VIPmedlemskap er aktivt så fort din betaling er gjennomført.