Meld deg på Lotto24.no for 3 dager for bare 3,00 NOK og dra nytte av tilbudene nedenfor.

Få ditt gavekort

Registrer deg i dag

Hvor skal vi sende
ditt gavekort?

Få den her

Fyll inn informasjonen din:

Få ferske dagligvarer

Grip muligheten og få et gavekort - ferske dagligvarer i våre mange butikker og en beliggenhet nær deg. Våre butikker mye å tilby og én ting til felles: vi leverer kvalitetsprodukter til deg! Velg fra tusener av kvalitetsprodukter fra frukt og grønnsaker, kjøtt, sjømat, bakst, drikke, husholdningsvarer og mye mer.

Få den her


*Denne kampanjen tilbys ikke i samarbeid med COOP

Autorisert leveringstjeneste


Hvor skal vi levere ditt gavekort?

Merk: Hver 100 deltaker vil motta en Supermarket Gift Card
Bli med på moroa

Vi introduserer Lotto24.no, ditt hverdagsspillunivers nummer én. Røm til en verden av spennende spill, moro og fargerike arrangementer og mange priser, som deles ut daglig og rett til din adresse.

Oppdag rikdommene

Som VIPmedlem på Lotto24.no oppdager du endeløse direktegevinster, flotte premier og mye mer. Medlemskapet fornyes automatisk til full pris (499,00 NOK/28 dager), med mindre medlemskapet sies opp innen prøveperioden utløper. Oppsigelsen er lett som 1-2-3, og kan bli gjort via din profil. *Merk: Hver 100. deltaker vil motta en Supermarket Gift Card.

Start ditt eventyr i dag

Som medlem på Lotto24.no kan du begynne å spille med det samme. Alle deltakere i introduksjonstilbudet får et VIPmedlemskap på Lotto24.no med en prøveperiode som kan variere i lengde. Ditt VIPmedlemskap er aktivt så fort din betaling er gjennomført.