Velg din signatur-parfyme

Det ekte symbolet på Paris-luksus

00

Dag(er)

00

Time(r)

00

Min

00

Sek

Boss Lukten For Henne

Velg

Denne blomster-fruktige duften er kombinert med tykke gourmet nyanser som gjør den til en ekvivalent av den moderne parfymescenen. Gourmand-trendy komposisjoner har berørt mange designerkolleksjoner, noe som antyder at fokuset ligger på sofistikert sødme.

La Vie Est Belle Lancome

Velg

La Vie Est Belle er en ny Lancome parfyme, tilgjengelig på markedet fra høsten 2012. Konseptet til denne parfymen er sentrert rundt idéen om naturlig og enkel skjønnhet, frihet fra konvensjoner og valget til ditt egen visjon om lykkelighet. Parfymen representerer et flott syn på livet, inspirert av lykke og gleden i de små tingene.

Skinnende Krystall Versace

Velg

Den rosafargede flasken utstråler en mykere og lysere lukt sammenlignet med Crystal Noir. Nåtidens populære fruktighet gir komposisjonen en gourmand nyanse. Toppnotene er granateple, Yuzu og frostet trekk. Peony og magnolia er i midten av komposisjonen, mens vannholdig frisk lotus modererer intensiteten og søtheten i blomsterkortene. Den overdådige basen introduserer ravfarve hentet fra planter, moskus og rød skog.

Si
Giorgio Armani

Velg

I følge Women's Wear Daily: "Den australske skuespilleren Cate Blanchett er bekreftet som det nye ansiktet til Giorgio Armani Parfums, en divisjon av L’Oréal Luxe. Blanchett, som øver for et skuespill med Isabelle Huppert ved Sydney Teaterselskap, vil være ansiktet til en reklamekampanje for en ny eau de parfum kalt 'Sí' som vil ankomme butikkene mot slutten av sommeren."

Fyll inn informasjonen din:

Fyll inn informasjonen din:

Bli med på moroa

Vi introduserer Lotto24.no, ditt hverdagsspillunivers nummer én. Røm til en verden av spennende spill, moro og fargerike arrangementer og mange priser, som deles ut daglig og rett til din adresse.

Oppdag rikdommene

Som VIPmedlem på Lotto24.no oppdager du endeløse direktegevinster, flotte premier og mye mer. Medlemskapet fornyes automatisk til full pris (499,00 NOK/28 dager), med mindre medlemskapet sies opp innen prøveperioden utløper. Oppsigelsen er lett som 1-2-3, og kan bli gjort via din profil. *Merk: Hver 100. deltaker vil motta en Bright Crystal Versace for women.

Start ditt eventyr i dag

Som medlem på Lotto24.no kan du begynne å spille med det samme. Alle deltakere i introduksjonstilbudet får et VIPmedlemskap på Lotto24.no med en prøveperiode som kan variere i lengde. Ditt VIPmedlemskap er aktivt så fort din betaling er gjennomført.