Meld deg på Lotto24.no for 3 dager for bare 2,95 NOK og dra nytte av tilbudene nedenfor.

Få den nye

Huawei Mate X

2.95kr

Fyll inn din informasjon

Fortsett

Fyll inn informasjonen din:

Kunsten av Fleksibilitet

Spre vingene dine med HUAWEI Mate X' Falcon Wing Design. Ved å ta i bruk den unike Falcon Wing med et innovativt hengsel, presenterer HUAWEI Mate X banebrytende teknologi med en bemerkelsesverdig visuell sensasjon. Brettet som en elegant smarttelefon, passer den perfekt i din lomme og håndflate. Du kan alltid være klar for oppgaver når som helst. Vipp den åpen, og du kan med komfort og enkelhet utforske mer på en dobbelt så stor skjerm.

Merk: Hver 100 deltaker vil motta en Huawei Mate 20 X

Introduserer den nye Huawei Mate X

Se Mer På En Gang

Den flotte HUAWEI FullView Skjermen tilbyr skarpe detaljer og levende farger overalt du ser, mens den bemerkelsesverdige 8-tommers skjermen lar deg se mer på en gang. Det er ikke lengre nødvendig å bla fram og tilbake, det fantastiske landskapet, spennende brede bilder og omfattende infografikk blir alt avduket foran øynene dine.

Bli med på moroa

Vi introduserer Lotto24.no, ditt hverdagsspillunivers nummer én. Røm til en verden av spennende spill, moro og fargerike arrangementer og mange priser, som deles ut daglig og rett til din adresse.

Oppdag rikdommene

Som PLUSSmedlem på Lotto24.no oppdager du endeløse direktegevinster, flotte premier og mye mer. Medlemskapet fornyes automatisk til full pris (499,00 NOK/28 dager), med mindre medlemskapet sies opp innen prøveperioden utløper. Oppsigelsen er lett som 1-2-3, og kan bli gjort via din profil. *Merk: Hver 100. deltaker vil motta en Huawei Mate 20 X.

Start ditt eventyr i dag

Som medlem på Lotto24.no kan du begynne å spille med det samme. Alle deltakere i introduksjonstilbudet får et PLUSSmedlemskap på Lotto24.no med en prøveperiode som kan variere i lengde. Ditt PLUSSmedlemskap er aktivt så fort din betaling er gjennomført.