Verdensomspennende levering

Avdelinger

Dagens tilbud

Begrenset tilbud

Anmeldelser

Handlevogn

Mobiltelefoner & Tilbehør

Spesialtilbud
Bestill innen minutes og du mottar din nye telefon innen 2-3 dager.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung

30+ kundeanmeldelser


RRP:

£1149.00

Pris:

9,95 kr & GRATIS levering

Du sparer:

1.207,94 kr

på lager.

Hvor skal vi sende din nye telefon?

Fyll inn informasjonen din:

Fyll inn informasjonen din:

Det revolusjonerende kameraet som tilpasser seg det menneskelige øyet.

Åpne øynene dine med denne flotte kant-til-kant-skjermen som passer komfortabelt i hånden din. Sidene kurver seg og utgjør et syn som virker ubegrenset med minimal visuell forstyrrelse. Vår kategori-definerende Dual Aperture-linse tilpasser seg det menneskelige øyet. Det er i stand til å automatisk bytte mellom ulike lysforhold, slik at bildene dine ser bra ut, enten det er lyst eller mørkt, dag eller natt.

Bli med på moroa

Vi introduserer Lotto24.no, ditt hverdagsspillunivers nummer én. Røm til en verden av spennende spill, moro og fargerike arrangementer og mange priser, som deles ut daglig og rett til din adresse.

Oppdag rikdommene

Som VIPmedlem på Lotto24.no oppdager du endeløse direktegevinster, flotte premier og mye mer. Medlemskapet fornyes automatisk til full pris (299,00 NOK/28 dager), med mindre medlemskapet sies opp innen prøveperioden utløper. Oppsigelsen er lett som 1-2-3, og kan bli gjort via din profil. *Merk: Hver 100. deltaker vil motta en Samsung Galaxy S22 Ultra.

Start ditt eventyr i dag

Som medlem på Lotto24.no kan du begynne å spille med det samme. Alle deltakere i introduksjonstilbudet får et VIPmedlemskap på Lotto24.no med en prøveperiode som kan variere i lengde. Ditt VIPmedlemskap er aktivt så fort din betaling er gjennomført.