15 andre ser på dette tilbudet akkurat nå!

Få den her!

Registrer deg på Lotto24.no for 3 dager for kun 1,00 NOK og benytt deg av tilbudene under.

Spesialtilbud

Den nye iPhone 8

*FORHÅNDSBESTILL*

Hvor skal vi
levere din iPhone 8?

Fyll inn din leveringsinformasjon.

iPhone 8 + AirPods

Ta dem frem, så er de klare til bruk med alle enhetene dine. Sett dem i ørene, så kobler de seg opp på et øyeblikk. Snakk i dem, så høres stemmen din tydelig. Her er AirPods. Enkelhet og teknologi i en helt ny kombinasjon. Resultatet er nesten magisk.

Få den her

Gjør deg klar for lansering!

dagar

timer

minutter

sekunder

Få den her

Som sett på…

Få den her!

iPhone-spesifikasjoner

- Retina HD-skjerm
- 625 cd/m2 maks. lysstyrke
- Dual-domain-piksler
- MP3 / WAV / AAX+ / AIFF
- MP4/H.264
- Multi-Touch-skjerm
- Kontrastforhold: 1400:1
Bli med på moroa

Vi introduserer Lotto24.no, ditt hverdagsspillunivers nummer én. Røm til en verden av spennende spill, moro og fargerike arrangementer og mange priser, som deles ut daglig og rett til din adresse.

Oppdag rikdommene

Som PLUSSmedlem på Lotto24.no oppdager du endeløse direktegevinster, flotte premier og mye mer. Medlemskapet fornyes automatisk til full pris (365,00 NOK/1 Måned), med mindre medlemskapet sies opp innen prøveperioden utløper. Oppsigelsen er lett som 1-2-3, og kan bli gjort via din profil. *Merk: Hver 100. deltaker vil motta en iPhone 8.

Start ditt eventyr i dag

Som medlem på Lotto24.no kan du begynne å spille med det samme. Alle deltakere i introduksjonstilbudet får et PLUSSmedlemskap på Lotto24.no med en prøveperiode som kan variere i lengde. Ditt PLUSSmedlemskap er aktivt så fort din betaling er gjennomført.