8 andre ser på dette tilbudet akkurat nå!

Få den her!

Registrer deg på Lotto24.no for 3 dager for kun 1,00 NOK og benytt deg av tilbudene under.

Spesialtilbud

Hvor skal vi levere din
HomePod + iPhone 7?

Bekreft

Siri har alle slags svar.

Fordi den har Siri, kan HomePod høre og svare på spørsmål i de mest populære kategoriene. Tidtakere. Klokker. Målinger. Oversettelser. Nyheter. Sport. Vær. Trafikk. Og generell kunnskap. Det er flott på tingene du vil vite, og gjør, i ditt hjem.

Som sett på

Få den her

Bli med på moroa

Vi introduserer Lotto24.no, ditt hverdagsspillunivers nummer én. Røm til en verden av spennende spill, moro og fargerike arrangementer og mange priser, som deles ut daglig og rett til din adresse.

Oppdag rikdommene

Som PLUSSmedlem på Lotto24.no oppdager du endeløse direktegevinster, flotte premier og mye mer. Medlemskapet fornyes automatisk til full pris (365,00 NOK/1 Måned), med mindre medlemskapet sies opp innen prøveperioden utløper. Oppsigelsen er lett som 1-2-3, og kan bli gjort via din profil. *Merk: Hver 100. deltaker vil motta en iPhone 8.

Start ditt eventyr i dag

Som medlem på Lotto24.no kan du begynne å spille med det samme. Alle deltakere i introduksjonstilbudet får et PLUSSmedlemskap på Lotto24.no med en prøveperiode som kan variere i lengde. Ditt PLUSSmedlemskap er aktivt så fort din betaling er gjennomført.