10 andre ser på dette tilbudet akkurat nå!

Fortsett

Meld deg på Lotto24.no for 3 dager for bare 3,00 NOK og dra nytte av tilbudene nedenfor.

Spesialtilbud

Den nye Sony Xperia XZ-1

Hvor skal vi levere din Xperia XZ-1?

Fyll inn din leveringsinformasjon.

Fyll inn informasjonen din:

Everything becomes Wow

De nye Xperia™-smarttelefonene samler flere tiår med nyskapende Sony-teknologi. Her finner du alt fra det banebrytende Motion Eye™-kameraet med supersakte film til skjermteknologi fra BRAVIA®-TV-ene og høyoppløselig lyd. Merk: Hver 100 deltaker vil motta en Sony Xperia XZ

Få den her

Sørg for å melde deg på før:

dager

timer

minutter

sekunder

Få den her

Som sett på...

Få den her

Bli med på moroa

Vi introduserer Lotto24.no, ditt hverdagsspillunivers nummer én. Røm til en verden av spennende spill, moro og fargerike arrangementer og mange priser, som deles ut daglig og rett til din adresse.

Oppdag rikdommene

Som VIPmedlem på Lotto24.no oppdager du endeløse direktegevinster, flotte premier og mye mer. Medlemskapet fornyes automatisk til full pris (499,00 NOK/28 dager), med mindre medlemskapet sies opp innen prøveperioden utløper. Oppsigelsen er lett som 1-2-3, og kan bli gjort via din profil. *Merk: Hver 100. deltaker vil motta en Sony Xperia XZ.

Start ditt eventyr i dag

Som medlem på Lotto24.no kan du begynne å spille med det samme. Alle deltakere i introduksjonstilbudet får et VIPmedlemskap på Lotto24.no med en prøveperiode som kan variere i lengde. Ditt VIPmedlemskap er aktivt så fort din betaling er gjennomført.