Samsung Galaxy A8

1kr.

5290kr.

Å ta vakre bilder på Galaxy A8 er like lett som å trykke på knappen. Det doble frontkameraet tar selfies og wefies mens fokuset blir holdt på deg og dine venner, slik at du kan fange øyeblikket på en ny måte. Og med et bak-kamera på 16 MP vil omgivelsene bli vist klart og tydelig også.

Gled deg over Infinity-skjermen på Galaxy A8, der plassen er maksimalt utnyttet. En stor og sjenerøs skjerm som går helt ut over sidene og er en fryd for øyet.

2.2 GHz

16.0 MP

Dual SIM

Del enkelt opp dine jobb-beskjeder og personlige chatter. Med Dual Messenger kan du nå koble til på to ulike chattekontoer på din favoritt-chatteapp* - og det er enkelt å installere den andre brukeren fra hjemmeskjermen. La kortene ligge hjemme - alt du trenger er din Galaxy A8 eller A8+, og Samsung Pay. Med Samsung Pay kan du betale virtuelt på alle steder du normalt ville brukt bankkort, sikkert og enkelt.* Bli informert uten å vekke telefonen din. Alltid-på-skjermen er alltid tilgjengelig og inneholder viktig informasjon som dato, tid, varslinger, og til og med batterinivå. Sørg for å hold orden på dagen din, lag påminnelser og få informasjon via ditt kamera med Bixby. Bixby er en virtuell assistent som jobber via tekst og berøring, og som lærer seg dine vaner. Med Bixby Home, Bixby Vision og Bixby Reminder*, integreres det sømløst, ikke bare din Galaxy A8 og A8+, men også din livsstil. Finn enkelt det bildet du vil med søkelinjen i galleriet. Mens du søker vil galleriet analysere bildene dine og trekke ut relevante bilder, og kan til og med vise dem etter kategori. Enten du er ute om natten eller fanget i mørket, vil du kunne ta klare bilder med den forbedrede lite-lys-evnen på Galaxy A8 og A8+' sitt bak-kamera Den klare F1,7 linsen, større 1,12㎛ piksler og større 1/2,8" sensoren tar inn lys fra omgivelsene for å gjøre bildene klare og detaljerte. Personliggjør bildene dine med spennende klistremerker og filtre. Dekorér selfiene med klistremerker ved hjelp av ansiktgjenkjennings-teknologien. Eller rediger før du knipser med mat-modus, skjønnhetseffekter eller filter. Og skjønnhetseffekten virker mens du tar video med frontkameraet, så du kan vise deg fra din beste side i aksjon også. Ha det gøy med selfiene dine med livefokus-moduset på det doble frontkameraet. Det gjør bakgrunnen uklar og legger til bokeh slik at du og dine venner trer bedre frem. Etterpå kan du rejustere fokuset etter din egen smak. Og ved å slå på skjønnhetseffekten før du tar bildet, vil selfier og wefier bli slående vakre. Å ta vakre bilder på Galaxy A8 er like lett som å trykke på knappen. Det doble frontkameraet tar selfies og wefies mens fokuset blir holdt på deg og dine venner, slik at du kan fange øyeblikket på en ny måte. Og med et bak-kamera på 16 MP vil omgivelsene bli vist klart og tydelig også. Du vil leve deg helt inn i det som er på skjermen, takket være uendelighetsskjermen på 18,5:9. Den største skjermen på en Galaxy A-telefon til dags dato. Den gir et vidt horisontalt spekter, og kan by på en vakker filmopplevelse. Enten din stil er vågal eller klassisk, kan du velge mellom stilfulle farger* på Galaxy A8 og A8+. Og med de glatte kurvene er den ergonomisk og komfortabel å holde i. Det er en vakker telefon, som du ikke vil ønske å legge fra deg.

Elske denne!

Først tenkte jeg at dette var bare tull. Men etter jeg mottok telefonen min, kan jeg ikke gjøre noe annet enn å anbefale at man melder seg på!

James Price27 Feb 2018

Fantastisk produkt

Fikk min Galaxy A8 i dag! Tusen takk.

Emma Urdal26 Feb 2018