Meld deg på Lotto24.no for 3 dager for bare 3,00 NOK og dra nytte av tilbudene nedenfor.

Spesialtilbud

Introduserer Atari "Retro" Håndholdt

Hvor skal vi sende din Gamevice-konsoll?

Fyll inn informasjonen din:

Egenskaper

Håndholdt Atari er som en Nintendo Switch for retro-spillere

Introduserer Atari "Retro" Håndholdt

Ingen kan nekte for at spill som er så gamle virkelig trenger en forståelse av spillets tidlige år for å virkelig få mest mulig ut av dem: Gi denne håndholdte til et 11 år gammelt barn, og gå på veggen fordi de ikke forstår og fortsette med å flosse eller hva enn barn driver på med disse dager.


2.4" Skjerm


Lydhøre knapper


Drevet med 3 x AAA batterier


50 av Ataris mest ikoniske spill innebygd

Få den her

En fantastisk re-imaginert Atari "retro" håndholdt

Atari 'Retro' Håndholdt har den udødelige "wood" -effekten, TV-utgang og 50 klassiske spill innebygd, inkludert: Asteroider, Pong, Centipede, Missile Command, Breakout, Millipede og mer. Re-imaginert design med den klassiske Atari wood-effekten. A/V utgang for å kunne spille på storskjermen! Merk: Hver 100 deltaker vil motta en Atari Retro Handheld Console

Få den her

Atari 2600 Retro håndholdt konsoll, laget for deg.

Få den her
Bli med på moroa

Vi introduserer Lotto24.no, ditt hverdagsspillunivers nummer én. Røm til en verden av spennende spill, moro og fargerike arrangementer og mange priser, som deles ut daglig og rett til din adresse.

Oppdag rikdommene

Som PLUSSmedlem på Lotto24.no oppdager du endeløse direktegevinster, flotte premier og mye mer. Medlemskapet fornyes automatisk til full pris (499,00 NOK/28 dager), med mindre medlemskapet sies opp innen prøveperioden utløper. Oppsigelsen er lett som 1-2-3, og kan bli gjort via din profil. *Merk: Hver 100. deltaker vil motta en Atari Retro Handheld Console.

Start ditt eventyr i dag

Som medlem på Lotto24.no kan du begynne å spille med det samme. Alle deltakere i introduksjonstilbudet får et PLUSSmedlemskap på Lotto24.no med en prøveperiode som kan variere i lengde. Ditt PLUSSmedlemskap er aktivt så fort din betaling er gjennomført.