Meld deg på Lotto24.no for 3 dager for bare 1,00 NOK og dra nytte av tilbudene nedenfor.

Spesialtilbud

iPad Pro

Fyll inn informasjonen din:

Fortsett

Fyll inn informasjonen din:

Møt den nye iPad Pro.

Det nye Liquid Retina -skjermen går fra kant til kant. Naturtro farge og ProMotion-teknologi gjør at alt ser flott ut og føles responsivt. Face ID kommer til iPad. Den er konstruert for sikker opplåsing og fungerer sømløst uansett om du holder iPaden i portrett eller landskapmodus.

Som sett på...


Få den her

Din nye laptop - Overalt

Super Rask A12X Bionic Prosessor

2x raskere grafikk

Leveres med den nye Apple Pencil

To flotte kameraer utstyrt med Smart HDR

* Vær oppmerksom på at hver 100 deltaker mottar en iPad Pro

Bli med på moroa

Vi introduserer Lotto24.no, ditt hverdagsspillunivers nummer én. Røm til en verden av spennende spill, moro og fargerike arrangementer og mange priser, som deles ut daglig og rett til din adresse.

Oppdag rikdommene

Som VIPmedlem på Lotto24.no oppdager du endeløse direktegevinster, flotte premier og mye mer. Medlemskapet fornyes automatisk til full pris (499,00 NOK/28 dager), med mindre medlemskapet sies opp innen prøveperioden utløper. Oppsigelsen er lett som 1-2-3, og kan bli gjort via din profil. *Merk: Hver 100. deltaker vil motta en iPad Pro 11".

Start ditt eventyr i dag

Som medlem på Lotto24.no kan du begynne å spille med det samme. Alle deltakere i introduksjonstilbudet får et VIPmedlemskap på Lotto24.no med en prøveperiode som kan variere i lengde. Ditt VIPmedlemskap er aktivt så fort din betaling er gjennomført.