Meld deg på Lotto24.no for 3 dager for bare 1,00 NOK og dra nytte av tilbudene nedenfor.

Amazon Fire 7

Prøv det nye nettbrettet fra Amazon

Hvor skal vi levere ditt nettbrett?

Fyll inn informasjonen din:

Fyll inn informasjonen din:

Mer holdbar enn den nyeste iPaden

Den raske quad-core prosessoren består av fire høyytende 1,3 GHz-kjerner for raske applanseringer, gode spill- og videoopplevelser og god ytelse. Og, Fire 7 tilbyr nå tobånds Wi-Fi med støtte for flere Wi-Fi-nettverk og bedre nettverksytelse. Merk: Hver 100 deltaker vil motta en Amazon Fire 7

Få den her

Sendes om…

dager

timer

minutter

sekunder

Få den her

Som sett på...

Få den her

Bli med på moroa

Vi introduserer Lotto24.no, ditt hverdagsspillunivers nummer én. Røm til en verden av spennende spill, moro og fargerike arrangementer og mange priser, som deles ut daglig og rett til din adresse.

Oppdag rikdommene

Som PLUSSmedlem på Lotto24.no oppdager du endeløse direktegevinster, flotte premier og mye mer. Medlemskapet fornyes automatisk til full pris (499,00 NOK/28 dager), med mindre medlemskapet sies opp innen prøveperioden utløper. Oppsigelsen er lett som 1-2-3, og kan bli gjort via din profil. *Merk: Hver 100. deltaker vil motta en Amazon Fire 7.

Start ditt eventyr i dag

Som medlem på Lotto24.no kan du begynne å spille med det samme. Alle deltakere i introduksjonstilbudet får et PLUSSmedlemskap på Lotto24.no med en prøveperiode som kan variere i lengde. Ditt PLUSSmedlemskap er aktivt så fort din betaling er gjennomført.