Cyber tilbud

Verdensomspennende levering

Avdelinger

Dagens tilbud

Begrenset tilbud

Anmeldelser

Handlevogn

Trehjulssykler, scootere og vogner

Spesialtilbud
Bestill innen minutter og få din nye Ninebot KickScooter om 2-3 dager.

Ninebot KickScooter ES2

Av Ninebot

30+ kundeanmeldelser


RRP:

3669,95NOK

Pris:

49NOK & GRATIS levering

Du sparer:

3620,96NOK

på lager.

Hvor skal vi sende din Ninebot KickScooter?

Fyll inn informasjonen din:

Fyll inn informasjonen din:

Kjøe raskere og lengre

ES2 Kick Scooter flytter ES1s ytelse opp et hakk, og leverer mer fart i en lignende innpakning. Den er sammenleggbar, lett og spesifikasjonene er perfekte for pendlere og rekreasjonssyklister på jakt etter et løft. ES2 kan nå en maksimal hastighet på opptil 15,5 mph (25 km/t) og reise opp til 25 km* på en enkelt lading. Dens støtdemping bak sikrer en behagelig tur og de tilpassbare omgivelses- og baklysene er ikke bare morsomme, men lar ryttere lettere sees i dårlige lysforhold. Den er slank, lett og har et praktisk klappsystem som virker med ett trykk. Ta den med på offentlig transport, legg den i bilen din - den kan bli med deg nesten hvor som helst. Merk: Hver 100 deltaker vil motta en Ninebot KickScooter ES2

Bli med på moroa

Vi introduserer Lotto24.no, ditt hverdagsspillunivers nummer én. Røm til en verden av spennende spill, moro og fargerike arrangementer og mange priser, som deles ut daglig og rett til din adresse.

Oppdag rikdommene

Som PLUSSmedlem på Lotto24.no oppdager du endeløse direktegevinster, flotte premier og mye mer. Medlemskapet fornyes automatisk til full pris (499,00 NOK/28 dager), med mindre medlemskapet sies opp innen prøveperioden utløper. Oppsigelsen er lett som 1-2-3, og kan bli gjort via din profil. *Merk: Hver 100. deltaker vil motta en Ninebot KickScooter ES2.

Start ditt eventyr i dag

Som medlem på Lotto24.no kan du begynne å spille med det samme. Alle deltakere i introduksjonstilbudet får et PLUSSmedlemskap på Lotto24.no med en prøveperiode som kan variere i lengde. Ditt PLUSSmedlemskap er aktivt så fort din betaling er gjennomført.