Få den nye

Apple iPhone 11

+ Airpods

Fyll inn informasjonen din:

Fortsett

Fyll inn informasjonen din:

Nytt kamera med to objektiver

Et nytt system med dobbelt kamera fanger mer av det du ser og elsker. Den raskeste brikken noensinne på en smarttelefon og batteriets levetid som varer hele dagen lar deg gjøre mer og lade mindre. Og videoen er av høyeste kvalitet som finnes på en smarttelefon, så minnene dine ser bedre ut enn noensinne.

Merk: Hver 100 deltaker vil motta en Apple iPhone 11

Det tøffeste glasset i en smarttelefon.

Frontglass og bakglass styrkes gjennom en dobbel ionebytterprosess.

Les mer

Vannbestandig til dobbelt dybde.

iPhone 11 er vannavstøtende opptil 2 meter i opptil 30 minutter - dobbelt dybden til iPhone XR.

Les mer

Vi introduserer nattmodus

Ikke nok lys? Ikke noe problem.

Nattmodus av
Nattmodus på

Å ta bilder i lite lys trenger ikke å være et skudd i mørket. Nattmodus er en ny funksjon som slås på automatisk for bilder i lite lys, bedre en du noensinne har sett. Det er ikke behov for blits, farger er mer naturlige og bilder er lysere.

Få den her

Videoevner

IPhone 11 tar 4K-video med 60 bilder per sekund med begge objektivene, og det ultrabrede kameraet kan fange fire ganger mer landskap for bedre actionbilder

Bli med på moroa

Vi introduserer Lotto24.no, ditt hverdagsspillunivers nummer én. Røm til en verden av spennende spill, moro og fargerike arrangementer og mange priser, som deles ut daglig og rett til din adresse.

Oppdag rikdommene

Som VIPmedlem på Lotto24.no oppdager du endeløse direktegevinster, flotte premier og mye mer. Medlemskapet fornyes automatisk til full pris (499,00 NOK/28 dager), med mindre medlemskapet sies opp innen prøveperioden utløper. Oppsigelsen er lett som 1-2-3, og kan bli gjort via din profil. *Merk: Hver 100. deltaker vil motta en Apple iPhone 11.

Start ditt eventyr i dag

Som medlem på Lotto24.no kan du begynne å spille med det samme. Alle deltakere i introduksjonstilbudet får et VIPmedlemskap på Lotto24.no med en prøveperiode som kan variere i lengde. Ditt VIPmedlemskap er aktivt så fort din betaling er gjennomført.