Cyber tilbud

Verdensomspennende levering

Avdelinger

Dagens tilbud

Begrenset tilbud

Anmeldelser

Datamaskiner og nettbrett

Spesialtilbud
Bestill innen minutter og du vil motta den nye iPaden din i løpet av 2-3 dager.

iPad 10,2" 2019

av Apple

30+ kundeanmeldelser


RRP:

4290.00kr

Pris:

1kr & GRATIS levering

Du sparer:

4289.00kr

på lager.

Hvor skal vi levere den nye iPaden din?

Fyll inn informasjonen din:

Fyll inn informasjonen din:

Lær på en morsom måte

La nysgjerrigheten løpe løpsk med iPad. App Store er det beste stedet å oppdage apper som lar deg lar deg friske opp geometrikunnskap, lære et nytt språk eller øve på å komponere din egen musikk. Du kan til og med bruke denne utvidede virkeligheten for å lære noe spennende, som å se historien til romfart utfolde seg i stuen din eller se figurer fra favorittboken din bokstavelig talt hoppe ut av siden. Merk: Hver 100 deltaker vil motta en Apple iPad 10,2"

Bli med på moroa

Vi introduserer Lotto24.no, ditt hverdagsspillunivers nummer én. Røm til en verden av spennende spill, moro og fargerike arrangementer og mange priser, som deles ut daglig og rett til din adresse.

Oppdag rikdommene

Som VIPmedlem på Lotto24.no oppdager du endeløse direktegevinster, flotte premier og mye mer. Medlemskapet fornyes automatisk til full pris (499,00 NOK/28 dager), med mindre medlemskapet sies opp innen prøveperioden utløper. Oppsigelsen er lett som 1-2-3, og kan bli gjort via din profil. *Merk: Hver 100. deltaker vil motta en Apple iPad 10,2".

Start ditt eventyr i dag

Som medlem på Lotto24.no kan du begynne å spille med det samme. Alle deltakere i introduksjonstilbudet får et VIPmedlemskap på Lotto24.no med en prøveperiode som kan variere i lengde. Ditt VIPmedlemskap er aktivt så fort din betaling er gjennomført.